Allsang i Kommandantens hage

Allsang

Allsang i Kommandantens hage arrangeres på Kongsvinger festning seks søndager sommeren 2020. Programleder Øivind Roos loser oss trygt gjennom en times allsang ved hjelp av pianist Trond Lindheim. Vi lover sang med noen av de flinkeste lokale artistene våre, humor og historie fra hagen på byens tak ved kommandant Fredrik Werenskiold i Lars Ovliens skikkelse. Merk: Det er kun et begrenset antall sitteplasser for å spise ute i hagen, men god plass til å spise inne i kommandantboligen.

 

Vi legger i første omgang ut 50 billetter til konsertene, men dette kan økes til 150 hvis vi får nye smittevernhensyn 15. juni. Billetter bestiller du på radhusteatret.no eller kjøper i kinokiosken på Rådhus-Teatret i Kongsvinger. Åpent hverdag fra kl. 16:00. I tillegg streames arrangementet på nett. Alders- og sykehjem i Kongsvinger-regionen får sangheftene tilsendt som PDF i forkant av arrangementet.  Med på laget er Festningen Hotel & Resort, Forsvarsbygg, Kongsvinger kommune, Byen Vår, Folkeakademiet, Sparebank1 Østlandet, KOBBL og flere andre støttespillere. Med forbehold om endringer.

Inngangsbillett til Allsang i Kommandantens hage kr 150 + avgift

Dagens rett med dessert og kaffe samt inngangsbillett kr 399 + avgift. Velg fisk eller kjøtt ved ankomst. Bordreservasjon på tel 62 81 62 00.

Søndag 28. juni kl 17:00

Artister: Kjetil Nordfjeld, Andrea Rymoen, Trond Eng og Emma Ovlien.

 

Søndag 5. juli kl 17:00

Artister: Thea Paulsrud, Lars Thyholdt og Øyvind Aa. Henriksen.

 

Søndag 19. juli kl 17:00

Artister: Eva Vermundsberget, Isabel Aurbekkholen, Anita Ihler,  Nils Oscar Ottesen og Erik Fagernæs.

 

Søndag 26. juli kl 17:00

Artister: Kjetil Foseid, Belinda Mellum og Hanne Frysjøenden.

 

Søndag 2. august kl 17:00

Artister: Tommy Michaelsen, Vilde Andreassen og Fredrik Amadeus Sannerud.

 

Søndag 9. august kl 17:00

Artister: Kjersti Thorset, Håkon Hauer, Trond Eng, Anders A. Sundkøien og Marie Lind