Stabsmusikkens Nyttårskonserten "New York"

bilder

Forsvarets stabsmusikkorps, i samarbeid med Kongsvinger kommune,  Kongsvinger kommandantskap og Forsvarets veteransenter inviterer til nyttårskonsert!

Årets nyttårskonsert fra Forsvarets stabsmusikkorps blir en musikalsk hyllest til New York og musikken, komponistene og musikerne med tilknytning til denne byen.

Kveldens solist blir svenske Evelyn Jons – en mangfoldig sanger og musikalartist med hele Skandinavia som arbeidsfelt. Evelyn har spilt en lang rekke roller i Chess, Cats, Guys and Dolls, West Side Story, Les Misérables og Chicago. Hun vender ofte tilbake som solist til de store orkestrene, og i Norge har hun sunget både med Kringkastingsorkestret (KORK), Bergen Filharmoniske Orkester, Stavanger Symfoniorkester og Trondheim Symfoniorkester & Opera.

Forsvarets stabsmusikkorps er et av Forsvarets fem musikkorps og Norges største profesjonelle blåseorkester med sine 37 musikere. Korpset ble etablert i 1818 og er Oslos eldste musikkinstitusjon. Siden starten har korpset vært Forsvarets viktigste representasjonsorkester med jevnlige oppdrag for Kongehuset, Stortinget, Regjeringen og ulike avdelinger i Forsvaret. Korpset har en utstrakt konsertvirksomhet på Østlandet i tillegg til jevnlige konserter i sitt eget øvingslokale og konserthus, Ridehuset på Akershus festning. Repertoaret strekker seg fra det klassiske blåserrepertoaret til dagens populærmusikk.

Dirigent: Oberstløytnant Lars Erik Gudim