Kristoffer Robin og Ole Brumm (Norsk tale)

Eventyr / Drama / Familiefilm 1 t. 43 min. 6 år
Kristoffer Robin og Ole Brumm
Kristoffer Robin og Ole Brumm
Et gledelig gjensyn med Kristoffer Robin.

I det hjertevarme live-action eventyret, «Kristoffer Robin og Ole Brumm» møter vi igjen den en gang så unge gutten, med utallige opplevelser fra Hundremeterskogen sammen med sine høyst verdsatte kosedyrvenner, nå som voksen og uten retning på sitt liv. Nå er det opp til barndommens venner å våge seg inn i vår verden for å hjelpe Kristoffer Robin med å finne tilbake til den kjærlige og lekne gutten han en gang var.

Kristoffer Robin er voksen og i en jobb der han er overarbeidet, underbetalt og står overfor en usikker fremtid. Han har egen familie, men hans arbeid har blitt selve livet og han har liten tid til sin kone og datter. Kristoffer har glemt sin idylliske barndom, som han tilbrakte med sin kjære bjørn og hans venner.
Men når han blir gjenforent med Ole Brumm, nå litt mer fillete og skitten etter mange år med klemmer og lek, blir deres vennskap gjenopplivet. Kristoffer blir minnet om de endeløse dagene fra en lykkelig barndom med barnlig underverk og gleden av å ha masse av tid til ikke å gjøre noe som helst. Etter et uhell med Kristoffer Robins koffert, reiser Ole Brumm, Tigergutt og Nasse Nøff, fra Hundremeterskogen til London for å overlevere koffertens og det viktige innhold til Kristoffer……fordi dine beste venner vil alltid stille opp for deg.

Premiere:
28.09.2018
Originaltittel:
Christopher Robin
Regi:
Marc Forster
Språk:
engelsk/norsk
Produksjonsår:
2018
Skuespillere:
Ewan McGregor
Hayley Atwell
Sjanger:
Eventyr / Drama / Familiefilm
Spilletid:
1 t. 43 min.
Nasjonalitet:
USA
Aldersgrense med begrunnelse:
6 år
Enkelte mørke og dramatiske scener gjør at denne filmen får 6-års aldersgrense.
Produksjonsselskap:
Walt Disney Pictures