Gå til hovedinnhold

The Boppers


Henter programmet...

ROCK`N ROLL I VERDENSKLASSE.

The Boppers jubilerer og hele sommeren har dem levert Rock`n Roll i verdensklasse på sin 40 års turne. Bandet har besøkt i overkant av 30 folkparker på sin sommerturne. The Boppers har i alle sine år vært og er av de absolutt store publikumsfavorittene i de svenske folkparkene.  Publikum vet alltid at bandet leverer glede og ekte Rock`n Roll.

Kongsvinger er bandets eneste opptreden i Norge på denne 40 års turneen. Her presenterer bandet en nostalgisk konsert for et sittende publikum, basert på publikums mest elskede låter gjennom årene. The Boppers er legendariske med sin mix av rock`n roll, karisma og sin flotte stemmesang. Boppers fans har i snart førti år rocket uavbrutt til deres musikk. I dag er bandet enda mer satt og mer samspilt enn noensinne, men med samme kjærlighet til musikken som når de startet i 1977. Dette er en av forklaringene til deres lange popularitet. The Boppers medvirket også til stor jubel i det populære tv-programmet "Allsång på Skansen" i Juli.

Siden 1977 har bandet avviklet utallige spillinger og slått et flertall publikumsrekorder. Med over 2 millioner solgte plater er Boppers et av de mest fremgangsrike gruppene i sitt slag. Bandet har samarbeidet med artister som Chuck Berry, Susi Quatro, Jerry Williams, Pugh Rogefeldt, Markoolio med flere. De har turnert i Japan, Europa og Skandinavia. Atten album, 3000 live spillinger og minst 5 oljefat med brylkrem.